Under overskriften USAL vil Kjell Samkopf i løpet av 2017 arrangere en serie huskonserter der han presenterer et utvalg av sine sonologiske verk. Et begrenset antall publikummere (helst ikke flere enn 20), samles i et rom der auditive og visuelle distraksjoner er forsøkt minimalisert. Under veiledning av komponisten lytter vi gjennom et lydkunstarbeid i sin helhet med hodetelefoner. Varighet ca. to timer.

Program:

•    En innledning av komponisten (ca. 15 minutter)
•    Justering av lyttenivå
•    ca. 5 minutters stillhet
•    Oppmerksom lytting med hodetelefoner til et lydkunstarbeid (varighet 50 – 80 minutter)
•    ca. 5 minutters stillhet
•    Mulighet for en kort oppsummering, spørsmål til kunstneren

Etter at publikum har installert seg i rommet, vil Samkopf gi en kort presentasjon av kveldens verk og dele noen perspektiver på vår evne og mulighet for å lytte, og utfordringer knyttet til vår oppmerksomhet. Gjennom et langt liv har vi utviklet vår lytting til en vanestyrt handling (selv om de færreste av oss liker å innrømme det). For å bryte denne vanen, kreves en anstrengelse. På samme måte som billedkunst gir oss en anledning til å utvikle vår evne til å se, gir lydkunst oss en anledning til å utvikle vår evne til å lytte.
Publikum oppfordres til å bringe sine favoritthodetelefoner.

Vårprogram – Biermannsgården, Maridalsveien 78, Oslo

13. mars: Mårådalen Walk (1994) ( 56 min.)
24. april: Mountain Listening (1996) ( 58 min.)
8. mai: Burragorangian Stones (2003/2011) ( 79 min.)
1. juni: Studie i å spille for kråkene (2014) ( 60 min.)

Kl. 19:00 (dørene åpner en halvtime før, enkel servering)
Billetter kr. 100,  eller,  billett + CD kr. 200 (anbefales).

http://bidrobon.weebly.com/usal.html

USAL-konsertene er støttet av Norsk Komponistforening og arrangeres av Kjell Samkopf i samarbeid med Drivhuset/bibrobon konsertserie.

LavTerskelTekno 23/2

09 Feb 2017

De siste par månedene har Hallvard Müller hatt tilhold på Notams prosjektrom.
Han har benyttet seg av DAW-en Ableton Live, og dag etter dag, trinn for trinn satt seg inn i et nytt håndverk: tekno!

Han starter opp et treff på Notam hvor technointeresserte kommer til å møtes for å jobbe side om side, utveksle erfaringer, lære av hverandres fortreffelighet, feil og mangler og forhåpentligvis avdekke uante sider ved denne typen musikklaging.

Hvilken programvare du bruker, om du er hardwarebasert, om du bruker én eller flere dingser som lager klang-klang eller bonk-bonk lyder, om du er fersk eller mer erfaren er helt åpent. Det kommer til å bli gøy.

Ta med øretelefoner. Vi setter opp mikser og høyttalere så dere kan høre på ting i fellesskap.

Torsdag 23. februar kl 19 på Notam!

Event på Facebook

Cristian Vogel er en komponist og musikkprodusent kjent for eksperimentell techno og innovativ elektronisk musikk, og han kommer til Mir for å spille en eksklusiv konsert. Som en av de fremste innen europeisk klubbmusikk har han hatt stor innflytelse på den elektroniske musikkscenen, studioarbeid og klubbkultur.

Konsertstart 21, dørene åpner 18.

Oppvarming og nedkjølingDjs: Robin Crafoord og Jon Ole Flø.

Billett:
FÅ BILLETTER!

Restbilletter selges i døra. Følg med på sosiale medier – vi melder fra når det blir utsolgt. Ved forhåndskjøp vil navnet ditt (eller kjøpers) stå på liste i døra. Ta gjerne med kvittering/skjermbilde aka billetten når du kjøper på forhånd, men det er ikke nødvendig.

Mer om Cristian