Notam starter denne høsten en ny satsing på interaktiv bruk av video og grafikk med kurset «Programmering, lyd og bilde i Max». Dette vil være nyttig for personer som arbeider med for eksempel lydteknikk, musikk, komposisjon, billedkunst og interaksjonsdesign.

Frist for påmelding er 18 september, all informasjon finner du her

Max 2017/18

08 aug 2017

Dette kurset gir en grundig gjennomgang av Max og grunnleggende opplæring innen programmering (i Max), forståelse av digitale lydmodeller og det setter deltagerene i stand til å produsere egne løsninger. Kurset rettes mot personer med normalt gode grunnkunnskaper i musikkteknologi.

Max er en mellomting av et programmeringsspråk og multimediaprogramvare. Deltakerne vil arbeide med lyd og interaksjonsdesign, noe som for mange er nyttig i arbeid med lyd, komposisjon, bildekunst og interaksjonsdesign. Kurset består hovedsaklig av øvelser, som gir både teknisk og teoretisk fordypning. Løsningene omhandler ulike felt som blant annet signalbehandling, syntese, algoritmer og brukergrensesnitt.

Kurset gir nok grunnlag i Max for senere å lære Jitter, et tillegg til Max som gir muligheten til grundig grafikk- og videoarbeid, og som Notam snart lanserer et helt nytt kurs i.

For påmelding, send en mail til admin@notam02.no med navn, bosteds- og og mailadresse samt informasjon om dine bakgrunnskunnskaper og motivasjon for å ta kurset. Videre sender vi deg detaljert informasjon om betaling, oppstart og videre oppfølging.

Start: 2. oktober
Varighet: 6 måneder, innlevering i eget tempo. I løpet av disse 6 månedene er det fire frister for innlevering av oppgaver.
Pris: 6 000,-
Lærere: Asbjørn B. Flø/Notto Thelle
Antall plasser: 8*
Sted: Internett
Påmelding: NÅ

Les mer om kurset her

Notam har nå et arbeidsrom til utleie fra 1.9. Det er 10 kvm stort og prisen er kr 2 790,- per mnd. Strøm, internett, tilgang til kaffetrakter, rimelige felleslunsjer mv. er inkludert.

Leietakere bør ha et virkefelt som tilsier at Notam kan være en ressurs for dem, eller at leietakeren kan være en faglig ressurs for Notam. Sammensetningen skal representere flere ulike sjangre/kunstfelt. Vi ønsker spredning i alder, kjønn og kulturell tilhørlighet. Interessenter som viser en vilje til å bidra inn i et godt og interdisiplinært arbeidsmiljø prioriteres.

SØKNAD SENDES TIL: admin@notam02.no