NOTAM
norsk senter for teknologi i musikk og kunst

Kurs, kurs, kurs

Denne måneden har NOTAM den travleste kursserien noensinne, med ukeslange kurs hver uke frem mot påske. Kurs i studioteknikk ble gjennomført i forrige uke, 1. - 5. mars. Det er fortsatt noen ledige plasser til de øvige kursene.
8. - 11. mars: Dans for voksnes mekkekurs med dataskrot og Pd
15. - 18. mars: Innføringskurs i Ableton Live
22. - 27. mars: Kurs i soundscape-opptak og studioteknikk


Biekkakeahtes bálggis – Ja nu ain

11. mars lanseres lydboka Biekkakeahtes bálggis – Ja nu ain på Finnmark litteraturfestival i Alta. Lydboka er et samarbeid mellom forfatter Synnøve Persen og komponist John Persen. Diktene er hentet fra diktsamlingen biekkakeahtes bálggis av Synnøve Persen, mens musikken er fra ensembleverket Et Cetera av John Persen. Dikt og musikk er bearbeidet sammen til en ny enhet uten at diktstrofene eller musikken er endret fra sin opprinnelige form.
Les mer

NOTAMs årsmelding for 2009

NOTAMs årsmelding for 2009 er ferdig trykket. For de som er interesserte i å lese om våre aktiviteter for fjoråret kan årsmeldingen nå lastes ned i pdf-format.
Last ned årseldingen (235 MB)


Soundscape i kunsten

Vi minner igjen om vårens store satsning fra NOTAM – symposiet Soundscape i kunsten – som går av stabelen 8. - 10. april. Vi har gleden av å kunne skilte med internasjonale størrelser som Fransisco Lopez, Bill Fontana, David Monacchi, Kristof Georgen, Floris van Manen og Owe Svensson, samt noen av Norges ypperste representanter for soundscape.
Les mer
Ellers i mars

Lydopptak:

  • Cato Langnes skal gjøre opptak med kontrabassisten Håkon Thelin på Norges musikkhøgskole.

Forskning og utvikling:

  • Kjetil Matheussen skal arbeide sammen med en designer fra Divensis for å ferdigstille Melodigenerator – et nytt musikkverktøy til bruk i undervisning. Han arbeider i tillegg videre med Integra-programvaren.

Utdanning:

  • Jøran Rudi skal undervise på NTNU i Trondheim 18. og 19. mars.


Dette er et nyhetsbrev fra NOTAM
Dersom du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev, klikk her:
Nyhetsbrev fra NOTAM - Avmelding

NOTAM
Nedre gate 5, N-0551 Oslo
tlf: 22 35 80 60
www.notam02.no

NOTAM - norsk senter for teknologi i musikk og kunst